Palestinkini.info

Kalamullah

Thursday, 12 March 2009

seoul~~

mmm.. seoul... cam malaysia.. tapi ganas lah org dia... rindu jepun (T_T).. jepun bersih dan org nya tak ganas.. mungkin Allah nak izyan lebih bersyukur sebab dapat stay kat jepun kot..
sekarang nih kat holiday inn korea hostel... internet free 24 hours.. upload sikit lah pics,,

chenjeyeon falls..


nih bimbim bak,, rasanya..cam claypot rice


kat teddy bear museum



maze park



chenjeyeon falls



nih, side dish yang biasa disediakan di jeju island. yang merah kiri sekali tuh kimchi. yang kat tengah tuh sotong.





berangan skit.. driver is on the left side..


kat jeju island, vege house.. restourant
















6 comments:

SRISUFI said...

Salam buat Izyan.

seronoknya berpeluang ke sana. Maaf ye agak lama tak berkunjung ke sini. Apapun harap ukhuwah sentiasa terjalin erat. Best tak kat Seoul?

yana sahri said...

salam izyan...
sgt teringin ke teddy bear muzeum!
snap pic bebanyak ek

eD said...

Pergh. Dah ke Korea cik akak ni.

Just one question. Why Korea?

tun izyan dalila said...

wasalam minna ~
sekarang kat rumah budak malaysia yang belajar kat korea..hehe

srusufi: seoul .. hehe. ok lah.. cam malaysia tapi lebih kotor.. sangat bersyukur duk kat japan. (^_^)V brooch murah~~

yana sahri: dan snap byk pics~~ nanti if got masa i upload it ok ..

eD: yer, saya dah gi korea :P
kenapa korea?? mm.. ntah lah dah ditakdirkan ke korea kot. tak plan pon. plan tpt lain tapi dpt gi tpt lain.. hehe

yani_worldpeace said...

seronoknya izyan dapat jalan2 ke negara orang...upload la lagi pics banyak2

idmi said...

yan...now bimbab kak yana nye fav..hehehe..smlm br mkn lagi..hehehe