Palestinkini.info

Kalamullah

Monday, 8 September 2008

Daisuki Dish

Im so grateful today, even though i dont know yet how to solve my assignment , God is still cheering me up. Alhamdulillah. my girlfriends are making a 2nd surprise party for che tom. And they are making nasi Ayam!! chief chef : ShA. penolong2 : farah, fizah, hana. izyan(tolong tgk je =P) Iftar with nasi ayam..uuuhhh.. nyummy . natsukashi na malaysia. selalu beli kat pasar malam or restouran azira. i got sirap nyer cordial made by kak halimah. so, we are gonna have sirap bandung for drinks. :D kak cT and Aqilah, coincidently bought the same ginza's cheese cake. so the amount of cake is doubled. ureshii...

1 comments:

a k i r a said...

salam'alaikum izyan
wah wah sedapnye dengar awak makan nasi ayam. Alhamdulillah. Boleh la share resipi nanti.

Arigatou gozaimasu for visiting my bloq yang tak seberapa. Em..blog kat iluvislam..setakat ni utk admin je. Lagipun buat masa ni kami sedang buat perpindahan server (sbb tu kdg2 mungkin tak dpt masuk page iluvislam) so mungkin iLuvislam blum bleh lagi menawarkan blog kat iLuvislam kepada orang ramai. Saya bukan Taiko..maka maaf jika ada kekurangan/kesalahan data. Doakan iLuvislam berkembang maju dan bleh offer blog pada orang lain insyaAllah.

Oh, saya gembira sgt kalau awk sudi link ke blog saya. minta izin utk letak link blog awak di blog saya juga ye.

slmt bersahur esok~ serious suka st baca pengalaman2 awk di Jepun..ye la..masih blum ada rezeki nak ke negara kesayanganku yg ke-5 itu

'aqilah